
En fantastisk god og spennende kaffe fra Cup of Excellence Etiopia. Smaksbildet er komplekst og minner oss om granatepler, sitronkrem og vanilje.
Kaffe kommer fra Etiopia. Å dyrke, prosessere og drikke kaffe er en stor del av kulturen. Kaffen blir primært dyrket frem på småskalafarmer og siden kaffeplantene har sitt opphav her, er den genetiske variasjonen enorm. Aman #11 består av Heirloom varianter, en blanding av de originale bønnetypene man finner i landet.
Aman er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.
Kaffeplantene i Oromia, Etiopia.

Denne kaffen tørkes med fruktkjøtt på, såkalt bærtørket.

Kaffen brennes av brenneriet vårt på Grønland i Oslo.

Aman #11
OBS! - 200 gram. Etiopia - Cup of Excellence #11. Smak av granateple, sitronkrem & vanilje.
En fantastisk god og spennende kaffe fra Cup of Excellence Etiopia. Smaksbildet er komplekst og minner oss om granatepler, sitronkrem og vanilje.
Kaffe kommer fra Etiopia. Å dyrke, prosessere og drikke kaffe er en stor del av kulturen. Kaffen blir primært dyrket frem på småskalafarmer og siden kaffeplantene har sitt opphav her, er den genetiske variasjonen enorm. Aman #11 består av Heirloom varianter, en blanding av de originale bønnetypene man finner i landet.
Aman er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.
Kaffeplantene i Oromia, Etiopia.

Denne kaffen tørkes med fruktkjøtt på, såkalt bærtørket.

Kaffen brennes av brenneriet vårt på Grønland i Oslo.

Innhold
-
Heirloom
-
Bærtørket
Anbefales til
-
Trakter
-
Presskanne
-
Aeropress
-
Drypp/V60
-
Chemex
-
Kokekaffe