Aman #11

En fantastisk god og spennende kaffe fra Cup of Excellence Etiopia. Smaksbildet er komplekst og minner oss om granatepler, sitronkrem og vanilje.

Kaffe kommer fra Etiopia. Å dyrke, prosessere og drikke kaffe er en stor del av kulturen. Kaffen blir primært dyrket frem på småskalafarmer og siden kaffeplantene har sitt opphav her, er den genetiske variasjonen enorm. Aman #11 består av Heirloom varianter, en blanding av de originale bønnetypene man finner i landet.

Aman er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.

Kaffeplantene i Oromia, Etiopia.

Denne kaffen tørkes med fruktkjøtt på, såkalt bærtørket.

Kaffen brennes av brenneriet vårt på Grønland i Oslo.


Aman #11

250 gram
Oromia, Etiopia

OBS! - 200 gram. Etiopia - Cup of Excellence #11. Smak av granateple, sitronkrem & vanilje.

259 kr,-

En fantastisk god og spennende kaffe fra Cup of Excellence Etiopia. Smaksbildet er komplekst og minner oss om granatepler, sitronkrem og vanilje.

Kaffe kommer fra Etiopia. Å dyrke, prosessere og drikke kaffe er en stor del av kulturen. Kaffen blir primært dyrket frem på småskalafarmer og siden kaffeplantene har sitt opphav her, er den genetiske variasjonen enorm. Aman #11 består av Heirloom varianter, en blanding av de originale bønnetypene man finner i landet.

Aman er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.

Kaffeplantene i Oromia, Etiopia.

Denne kaffen tørkes med fruktkjøtt på, såkalt bærtørket.

Kaffen brennes av brenneriet vårt på Grønland i Oslo.


Innhold

  • Heirloom
  • Bærtørket

Anbefales til

  • Trakter
  • Presskanne
  • Aeropress
  • Drypp/V60
  • Chemex
  • Kokekaffe