
Beriti har mye sødme, munnfølelse og friskhet. For denne kaffen har vi utviklet en brenneprofil som gjør at den passer godt til både espresso og svart kaffe. Beriti har en fin kirsebæraktig sødme, noter av appelsin og et floralt jasminpreg.
Abeyot Ageze og Mebrahtu Aynalem driver kaffemøllen Beriti i Yirgacheffe regionen. Farmerne tilknyttet mølla får opplæring for dyrking av kvalitetskaffe, samt deler av overskuddet.
Utsikt over kaffefarmen der kaffen ligger til tørk.

Kaffebærene fra Beriti i Yirgacheffe, Etiopia.

Brenneriet vårt i gang med brenningen av Beriti Espresso.


Beriti Espresso
Etiopia. Smak av kirsebær, appelsin & jasmin.
Beriti har mye sødme, munnfølelse og friskhet. For denne kaffen har vi utviklet en brenneprofil som gjør at den passer godt til både espresso og svart kaffe. Beriti har en fin kirsebæraktig sødme, noter av appelsin og et floralt jasminpreg.
Abeyot Ageze og Mebrahtu Aynalem driver kaffemøllen Beriti i Yirgacheffe regionen. Farmerne tilknyttet mølla får opplæring for dyrking av kvalitetskaffe, samt deler av overskuddet.
Utsikt over kaffefarmen der kaffen ligger til tørk.

Kaffebærene fra Beriti i Yirgacheffe, Etiopia.

Brenneriet vårt i gang med brenningen av Beriti Espresso.


Innhold
-
Heirloom
-
Bærtørket
-
1.900 - 2.150 moh.
Anbefales til
-
Espressomaskin
-
Espressokanne
-
Trakter
-
Presskanne
-
Aeropress
-
Drypp/V60
-
Chemex
-
Kokekaffe