Guadalupe Zaju

Guadalupe Zaju drives av farmeren Eduardo ‘Teddy’ Esteve og ligger i berømte Soconusco regionen i Chiapas. Farmen er Rainforrest Alliance sertifisert og har følgelig et stort fokus på bærekraftig drift.

Guadalupe er prossessert på en spennende måte ved navn Anaerob Bærtørket. Det foregår på følgende måte. Kaffebærene vaskes og bløtlegges i to timer før de puttes i en forseglet tank uten oksygen. Her fermenterer bærene i 28 timer før de tørkes på afrikanske senger. De vendes hver andre time for å sikre en jevn tørkeprosess.

Guadalupe Zaju

250 gram
Chiapas, Mexico

Mexico. Smak av mango, cantaloupemelon & vanilje.

122 kr,-

Guadalupe Zaju drives av farmeren Eduardo ‘Teddy’ Esteve og ligger i berømte Soconusco regionen i Chiapas. Farmen er Rainforrest Alliance sertifisert og har følgelig et stort fokus på bærekraftig drift.

Guadalupe er prossessert på en spennende måte ved navn Anaerob Bærtørket. Det foregår på følgende måte. Kaffebærene vaskes og bløtlegges i to timer før de puttes i en forseglet tank uten oksygen. Her fermenterer bærene i 28 timer før de tørkes på afrikanske senger. De vendes hver andre time for å sikre en jevn tørkeprosess.

Innhold

  • H1 (Villa Sarchi, Rume Sudan, Etiopia T5296)
  • Bærtørket Anaerob
  • 1.550 moh.

Anbefales til

  • Trakter
  • Presskanne
  • Aeropress
  • Drypp/V60
  • Chemex
  • Kokekaffe