Karinga

En svært smaksrik og sødmedrevet kaffe med en flott utpreget bærsødme. I smaksbildet finner vi solbær, moreller, ananas og kokosnøtt.

Prosesseringsmøllen Karinga drives av Gitwe Farmers Cooperative Society i Kiambu regionen. Det er 650 småskalafarmere tilknyttet kooperativet. Farmerne tar med avlingen til møllen umiddelbart etter innhøsting. Her fjernes fruktkjøttet før kaffebønnene tørkes i underkant av to uker.

Karinga

250 gram
Kiambu, Kenya

Kenya. Smak av solbær, ananas & kokosnøtt.

132 kr,-

En svært smaksrik og sødmedrevet kaffe med en flott utpreget bærsødme. I smaksbildet finner vi solbær, moreller, ananas og kokosnøtt.

Prosesseringsmøllen Karinga drives av Gitwe Farmers Cooperative Society i Kiambu regionen. Det er 650 småskalafarmere tilknyttet kooperativet. Farmerne tar med avlingen til møllen umiddelbart etter innhøsting. Her fjernes fruktkjøttet før kaffebønnene tørkes i underkant av to uker.

Innhold

  • SL-28 & SL-34
  • Tørket uten fruktkjøtt
  • 1.600-1.840 moh.

Anbefales til

  • Trakter
  • Presskanne
  • Aeropress
  • Drypp/V60
  • Chemex
  • Kokekaffe