Las Etiopes #19

En velstrukturert kaffe med et delikat floralt preg. Komplekst smaksbilde med toner av appelsinmarmelade, blå druer og kandisert eple. Innslag av svart te.

Las Etíopes drives av tidligere kaffekjøper Simon Brown og hans familie. Simon kjøpte farmen etter å ha tilbrakt flere innhøstinger i landet, overbevist om Peru sitt unike potensiale. På Las Etíopes er det perfekt klima og jordsmonn for kaffedyrking, noe som med de rette bønnevariantene gir resultater.

Las Etiopes er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.

Denne kaffen tørkes uten fruktkjøtt.

Kaffebærene i Jaén, Peru.

Kaffeplantene vokser i planteskole før de settes ut på kaffefarmen.


Las Etiopes #19

250 gram
Jaén, Peru

OBS! - 200 gram. Peru - Cup of Excellence #19. Smak av appelsinmarmelade, blå druer & svart te.

259 kr,-

En velstrukturert kaffe med et delikat floralt preg. Komplekst smaksbilde med toner av appelsinmarmelade, blå druer og kandisert eple. Innslag av svart te.

Las Etíopes drives av tidligere kaffekjøper Simon Brown og hans familie. Simon kjøpte farmen etter å ha tilbrakt flere innhøstinger i landet, overbevist om Peru sitt unike potensiale. På Las Etíopes er det perfekt klima og jordsmonn for kaffedyrking, noe som med de rette bønnevariantene gir resultater.

Las Etiopes er et mikroparti, kun få poser tilgjengelig med 200 gram per pose.

Denne kaffen tørkes uten fruktkjøtt.

Kaffebærene i Jaén, Peru.

Kaffeplantene vokser i planteskole før de settes ut på kaffefarmen.


Innhold

  • Geisha
  • Tørket uten fruktkjøtt
  • 1.800 - 2.050 moh.

Anbefales til

  • Trakter
  • Presskanne
  • Aeropress
  • Drypp/V60
  • Chemex
  • Kokekaffe