
Nuevo Progreso er en sødmefull og velstrukturert kaffe med et delikat floralt preg. Smaksbildet er komplekst med toner av mandarin, grønn te, fersken, honning og sjasminblomst.
I 2016 utvidet Lucio Luque Vasquez kaffefarmen sin med et nytt felt kalt Nuevo Progreso. Det nye området ligger på hele 2.100 meters høyde og Lucio mente at bønnetypen Geisha ville trives godt her. Varianten gir små avlinger, men har til gjengjeld potensiale til å gi en helt fantastisk kvalitet, slik som i dette partiet!
Kaffeplukker på farmen

Lucio sjekker om kaffebønnene er klare til plukk

Kaffen tørkes uten fruktkjøtt på farmen

Vasquez familien på farmen

Nuevo Progreso
Peru - Cup of Excellence #7. Smak av grønn te, mandarin & sjasminblomst.
Nuevo Progreso er en sødmefull og velstrukturert kaffe med et delikat floralt preg. Smaksbildet er komplekst med toner av mandarin, grønn te, fersken, honning og sjasminblomst.
I 2016 utvidet Lucio Luque Vasquez kaffefarmen sin med et nytt felt kalt Nuevo Progreso. Det nye området ligger på hele 2.100 meters høyde og Lucio mente at bønnetypen Geisha ville trives godt her. Varianten gir små avlinger, men har til gjengjeld potensiale til å gi en helt fantastisk kvalitet, slik som i dette partiet!
Kaffeplukker på farmen

Lucio sjekker om kaffebønnene er klare til plukk

Kaffen tørkes uten fruktkjøtt på farmen

Vasquez familien på farmen

Innhold
-
Geisha
-
Tørket uten fruktkjøtt
-
2.100 moh.
Anbefales til
-
Trakter
-
Presskanne
-
Aeropress
-
Drypp/V60
-
Chemex
-
Kokekaffe