Espressokanne

Steg 1
Skru bryggeren fra hverandre.

Steg 2
Fyll på vann til rett under ventilen og ha i filterkoppen.

Steg 3
Fordel nymalt kaffe jevnt i filteret.

Steg 4
Stryk av overflødig kaffe med en finger.

Steg 5
Skru sammen bryggeren og sett på platen (medium varme).

Steg 6
Espressoen lages. Fjern kannen fra platetoppen når kannen er 3/4 full.

Steg 7
Server og nyt!
Anbefalte produkter
Klassisk Espresso
250 gram
111 kr,-
Bittersøt, litt nøtteaktig, med hint av sjokolade og krydder.
Royal Malabar
250 gram
92 kr,-
NB! 200 grams pose! Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.
Husets Espresso
250 gram
111 kr,-
Vår helt egne espressoblanding! Mørk sjokolade, nøtter & søt frukt.