Kokekaffe

Steg 1
Kok opp vann. Noen kjeler slik som Tias kjelen har merket litermål på innsiden av kjelen.

Steg 2
Ha kaffe i kjelen. For den største smaksopplevelsen, anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3
Rør forsiktig rundt så all kaffen blir fuktet.

Steg 4
La Kaffen trekke i 6 minutter. Rør rundt så gruten faller.

Steg 5
La kjelen stå et par minutter så all gruten faller til bunns. Fjern skummet på toppen hvis du ønsker. Server kaffen i flott porselen, gjerne med Håndlaget konfekt fra vårt eget Chocolaterie som følge.
Anbefalte produkter
Påskekaffe
Brasil - Direkte Handel. Smak av marsipan, melkesjokolade & fløtekaramell.
Påskekos
Påskekaffe fra Brasil, Pletter til Varm Sjokolade, Hasselnøttegg & Påskesjokolade.
Påskefrokost
Påskekaffe fra Brasil, Rooibos Te i løsvekt, Klassisk Granola og Mango- & Pasjonsfrukt syltetøy.
Påskekaffe & Cafec Bryggekit
Påskekaffe, Cafec Håndbrygger 4 kopp Hvit, Cafec Serveringskanne & Cafec Abaca filtere.
Peña Redonda
OBS! - 200 gram. El Salvador - Cup of Excellence #6. Smak av fersken, appelsin & roser.
La Merced
Guatemala - Direkte Handel. Smak av marsipan, appelsin & melkesjokolade.
Sendero
Guatemala - Direkte Handel. Smak av sukkerrør, syltet ingefær & røde epler.
Royal Malabar
NB! 200 grams pose! Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.