Kokekaffe

Steg 1
Kok opp vann. Noen kjeler slik som Tias kjelen har merket litermål på innsiden av kjelen.

Steg 2
Ha kaffe i kjelen. For den største smaksopplevelsen, anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3
Rør forsiktig rundt så all kaffen blir fuktet.

Steg 4
La Kaffen trekke i 6 minutter. Rør rundt så gruten faller.

Steg 5
La kjelen stå et par minutter så all gruten faller til bunns. Fjern skummet på toppen hvis du ønsker. Server kaffen i flott porselen, gjerne med Håndlaget konfekt fra vårt eget Chocolaterie som følge.
Anbefalte produkter
Huehuetecpan
Mexico - Cup of Excellence #16. Smak av aprikos, melkesjokolade & tranebær.
Sommernatt
Nicaragua - Direkte Handel. Smak av søte kirsebær, sjokolade & karamell.
Sommerkaffe
Brasil - Direkte Handel. Smak av appelsin, melkesjokolade & fløtekaramell.
Los Colibres
Honduras - Cup of Excellence #18. Smak av kokesjokolade, grønt eple & lime.
Royal Malabar
NB! 200 grams pose! Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.