Kokekaffe

Card image cap

Steg 1

Kok opp vann. Noen kjeler slik som Tias kjelen har merket litermål på innsiden av kjelen.

Card image cap

Steg 2

Ha kaffe i kjelen. For den største smaksopplevelsen, anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Card image cap

Steg 3

Rør forsiktig rundt så all kaffen blir fuktet.

Card image cap

Steg 4

La Kaffen trekke i 6 minutter. Rør rundt så gruten faller.

Card image cap

Steg 5

La kjelen stå et par minutter så all gruten faller til bunns. Fjern skummet på toppen hvis du ønsker. Server kaffen i flott porselen, gjerne med Håndlaget konfekt fra vårt eget Chocolaterie som følge.

Anbefalte produkter

Escondida Espresso

250 gram
114 kr,-

Nicaragua - Direkte Handel. Smak av melkesjokolade, hasselnøtter & vanilje.

Guadalupe Zaju

250 gram
122 kr,-

Mexico. Smak av mango, cantaloupemelon & vanilje.

Karinga

250 gram
132 kr,-

Kenya. Smak av solbær, ananas & kokosnøtt.

Myongwe

250 gram
149 kr,-

Rwanda - Cup of Excellence #18! Smak av sommerhonning, limonade & roser.

Sendero

250 gram
109 kr,-

Guatemala - Direkte Handel. Smak av sukkerrør, syltet ingefær & røde epler.

San Antonio

250 gram
114 kr,-

Peru. Smak av brunt sukker, melkesjokolade & lime.

Tarqui

250 gram
109 kr,-

Colombia. Smak av bringebær, røde epler & sukkerspinn.

Uraga

250 gram
114 kr,-

Etiopia. Smak av bergamot, sitronzest & humle.

Limoncillo Espresso

250 gram
119 kr,-

Nicaragua - Direkte Handel. Smak av søte kirsebær, sjokolade & karamell.

Badnekhan

250 gram
97 kr,-

India. Smak av hasselnøtter, sjokolade & mango lassi.

Colombia Espresso

250 gram
98 kr,-

Colombia. Smak av appelsin, sjokolade & bringebær.

Java Mocca

250 gram
86 kr,-

Fyldig, bærsødme & mørk sjokolade. En klassisk kaffeblanding.

Royal Malabar

250 gram
89 kr,-

India. Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.

Fransk Kontinental

250 gram
89 kr,-

En klassiker. En mørk og kraftig franskbrent kaffe.

Luiz Paulo

250 gram
99 kr,-

Brasil - Direkte Handel. Smak av morell, hasselnøtt & sjokolade.