Presskanne

Card image cap

Steg 1

Forvarm presskannen med varmt vann.

Card image cap

Steg 2

Hell ut det varme vannet ha kaffe i presskannen. For den største smaksopplevelsen anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Card image cap

Steg 3

Fyll halve presskannen med nykokt vann. Rør lett rundt med et egnet redskap slik at all kaffen blir fuktet. Fyll opp med angitt vannmengde.

Card image cap

Steg 4

Sett på filterlokket slik at helletuten er lukket.

Card image cap

Steg 5

Vent fire minutter før du presser stempelet sakte ned. Noen kaffe har godt av å trekke litt lenger, men aldri mer enn 6 minutter. Snu filterlokket rundt slik at helletuten er åpen. Servér!

Anbefalte produkter

Sommernatt

250 gram
139 kr,-

Nicaragua - Direkte Handel. Smak av søte kirsebær, sjokolade & karamell.

Sommerkaffe

250 gram
134 kr,-

Colombia. Smak av moreller, gule plommer & sukkerspinn.

Danche

250 gram
139 kr,-

Etiopia. Smak av sitrus, humle & honning.

Uraga

250 gram
139 kr,-

Etiopia. Smak av bergamot, sitronzest & humle.

Luiz Paulo

250 gram
124 kr,-

Brasil - Direkte Handel. Smak av morell, hasselnøtt & sjokolade.

Tairora

250 gram
104 kr,-

Papua Ny-Guinea. Smak av mørk sjokolade, solbær & karamell.

Dekaffinert Espresso

250 gram
99 kr,-

Colombia. Smak av søt frukt, mandler & deilig karamell.

Colombia Espresso

250 gram
99 kr,-

Colombia. Smak av appelsin, sjokolade & bringebær.

Royal Malabar

250 gram
96 kr,-

India. Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.

Fransk Kontinental

250 gram
96 kr,-

En klassiker. En mørk og kraftig franskbrent kaffe.

Husets Espresso

250 gram
96 kr,-

Vår helt egne espressoblanding! Mørk sjokolade, nøtter & søt frukt.