Presskanne

Steg 1
Forvarm presskannen med varmt vann.

Steg 2
Hell ut det varme vannet ha kaffe i presskannen. For den største smaksopplevelsen anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3
Fyll halve presskannen med nykokt vann. Rør lett rundt med et egnet redskap slik at all kaffen blir fuktet. Fyll opp med angitt vannmengde.

Steg 4
Sett på filterlokket slik at helletuten er lukket.

Steg 5
Vent fire minutter før du presser stempelet sakte ned. Noen kaffe har godt av å trekke litt lenger, men aldri mer enn 6 minutter. Snu filterlokket rundt slik at helletuten er åpen. Servér!
Anbefalte produkter
Huehuetecpan
Mexico - Cup of Excellence #16. Smak av aprikos, melkesjokolade & tranebær.
Sommernatt
Nicaragua - Direkte Handel. Smak av søte kirsebær, sjokolade & karamell.
Sommerkaffe
Brasil - Direkte Handel. Smak av appelsin, melkesjokolade & fløtekaramell.
Los Colibres
Honduras - Cup of Excellence #18. Smak av kokesjokolade, grønt eple & lime.
Royal Malabar
NB! 200 grams pose! Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.
Husets Espresso
Vår helt egne espressoblanding! Mørk sjokolade, nøtter & søt frukt.