Presskanne

Steg 1
Forvarm presskannen med varmt vann.

Steg 2
Hell ut det varme vannet ha kaffe i presskannen. For den største smaksopplevelsen anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3
Fyll halve presskannen med nykokt vann. Rør lett rundt med et egnet redskap slik at all kaffen blir fuktet. Fyll opp med angitt vannmengde.

Steg 4
Sett på filterlokket slik at helletuten er lukket.

Steg 5
Vent fire minutter før du presser stempelet sakte ned. Noen kaffe har godt av å trekke litt lenger, men aldri mer enn 6 minutter. Snu filterlokket rundt slik at helletuten er åpen. Servér!
Anbefalte produkter
Påskekaffe
Brasil - Direkte Handel. Smak av marsipan, melkesjokolade & fløtekaramell.
Påskekos
Påskekaffe fra Brasil, Pletter til Varm Sjokolade, Hasselnøttegg & Påskesjokolade.
Påskefrokost
Påskekaffe fra Brasil, Rooibos Te i løsvekt, Klassisk Granola og Mango- & Pasjonsfrukt syltetøy.
Påskekaffe & Cafec Bryggekit
Påskekaffe, Cafec Håndbrygger 4 kopp Hvit, Cafec Serveringskanne & Cafec Abaca filtere.
Peña Redonda
OBS! - 200 gram. El Salvador - Cup of Excellence #6. Smak av fersken, appelsin & roser.
La Merced
Guatemala - Direkte Handel. Smak av marsipan, appelsin & melkesjokolade.
Sendero
Guatemala - Direkte Handel. Smak av sukkerrør, syltet ingefær & røde epler.
Royal Malabar
NB! 200 grams pose! Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.
Husets Espresso
Vår helt egne espressoblanding! Mørk sjokolade, nøtter & søt frukt.