Presskanne

Steg 1
Forvarm presskannen med varmt vann.

Steg 2
Hell ut det varme vannet ha kaffe i presskannen. For den største smaksopplevelsen anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3
Fyll halve presskannen med nykokt vann. Rør lett rundt med et egnet redskap slik at all kaffen blir fuktet. Fyll opp med angitt vannmengde.

Steg 4
Sett på filterlokket slik at helletuten er lukket.

Steg 5
Vent fire minutter før du presser stempelet sakte ned. Noen kaffe har godt av å trekke litt lenger, men aldri mer enn 6 minutter. Snu filterlokket rundt slik at helletuten er åpen. Servér!
Anbefalte produkter
Sin Limites
250 gram
137 kr,-
Costa Rica - Direkte Handel. Smak av røde epler, nyper & moreller.
Royal Malabar
250 gram
94 kr,-
India. Intens aroma og spennende nyanser av krydder, litt tjære og søt tobakk.
Husets Espresso
250 gram
94 kr,-
Vår helt egne espressoblanding! Mørk sjokolade, nøtter & søt frukt.