Gjenbrukskopp & Miljørabatt

Gjenbrukskopp & Miljørabatt

Visste du at du får 4,- avslag på drikken din om du har med egen kopp? Vi har ulike gjenbrukskopper til salg hos oss, hvilken blir din favoritt?

Digitalt gavekort i nettbutikken

Digitalt gavekort i nettbutikken

Nå kan du bestille digitalt gavekort hos oss! Merk: de kan kun brukes i nettbutikken. For gavekort til butikkene våre kan du kjøpe fysiske gavekort.

Endelig sjokoladesesong!

Endelig sjokoladesesong!

Sjokolademandler, Mokkabønner & Konfekt i 6, 12 eller 24 biter er nå tilgjengelig i alle butikker & i nettbutikken. Laget på vårt eget bakeri på Bislett. Sjokolade som passer perfekt til kaffen!

Kaker på bestilling

Kaker på bestilling

Du kan bestille og hente kaker i alle Kaffebrenneriets butikker (unntatt Fredrikstad, Trondheim & Jessheim). Bestillingsfrist er 12:30 på hverdager for henting dagen etter.

Har du prøvd Santa Teresa?

Har du prøvd Santa Teresa?

Santa Teresa er en kompleks kaffe med en dyp fruktsødme. Smaksbildet har noter som minner oss om papaya, plomme og granateple. Diana Goicochea fra Kaffebrenneriet vant Norgesmesterskapet i Brewers Cup med denne kaffen.

Om oss

Stedet for god kaffe siden 1994

Vi skal tilby våre gjester den høyeste kvaliteten på kaffeprodukter og service i markedet, og være den foretrukne kompetanse- og informasjonsgiver for kaffe og kaffeprodukter. Med lidenskap for faget og ypperste kvalitet på våre produkter er vi stolte av å tilby våre gjester en god og smaksrik opplevelse hvert eneste besøk!

Kaffebrenneriet om oss
Coffee image
Besøk oss

Vi er lokalisert der folk ferdes, jobber og bor

Vi er lokalisert der folk ferdes, jobber og bor, og derfor finner du oss alltid på gateplan og oftest på et hjørne. Mange kaffesorter med fargerike lapper, hjemmekoslig innredning med informative kritt-tavler og dempet atmosfære. Vi ønsker at du er velkommen hver gang og kommer tilbake til oss for å nyte din favorittkaffe. Velkommen til lidenskap og kvalitet.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk