Varme drikker

Nyt en kopp te eller en varm sjokolade hos oss. Vi lager varm sjokolade med sjokoladepletter av høy kvalitet sammen med perfekt steamet melk. Velg mellom forskjellige typer te eller prøv en Chai te med steamet melk.

Varm Melkesjokolade

Varm sjokolade laget med sjokoladepletter av høykvalitets melkesjokolade, pynt med krem. Barnas favoritt!

Varm Mørk Sjokolade

Varm sjokolade laget av 70% mørk sjokoladepletter fra den Dominikanske Republikk. Spør etter alternativ melk for en laktosefri drikke! 

Chai te med melk

 Chai - Bengal Fire te med steamet melk. Drikken er et godt alternativ til Café au Lait! 

Chai te - Bengal fire

En smakfull introduksjon til indisk tekultur. Kraftig, sort te tilsatt et knippe av naturens mest velsmakende urter og krydder. Smaker av pepper, kanel, ingefær, kardemomme og nellik.

Cascara te

Cascara er tørket fruktkjøtt fra kaffebær. Inni kaffebæret ligger bønnene vi bruker til å lage kaffe. Cascara te har en honningaktig sødme med fruktige og florale smaksnoter. Koffeininnholdet i ferdigbrygget Cascara er cirka 25% av det som er i svart kaffe.

Energi te

En grønn teblanding bestående av Kinesisk Sencha, frukt og bær. Teen er tilsatt blant annet hibiskus, nyper, eple, gojibær, bringebær og granatepleblomst. Dette er teen som garantert gir deg en oppkvikkende start på dagen!

Energisk Ingefær te

Et intenst energibrygg som både varmer og frisker opp. Solid smak av ingefær med innslag av søte frukter og urter.

Earl Grey

En sort te av høy kvalitet! Vår Earl Grey er tilsatt bergamottolje som er trukket ut fra skallet på bergamottappelsinen. Denne kombinasjonen av råvarer gir den berømte Earl Grey smaken.

Rooibos

Rooibos te er laget av en rød Sør-Afrikansk busk med samme navn. Teen er koffeinfri og rik på vitaminer og mineraler. Den regnes for å ha helsemessige fordeler og brukes enkelte steder som naturmedisin. Roibos har en god sødme, som blir forsterket med både kanel og appelsin.

Japansk Sencha te

Sencha er en av de mest berømte grønne tekvalitetene med opprinnelse tilbake til den japanske tekulturens begynnelse. En ren grønn te!

Tatt på fersken te

En søt og leskende fruktte med smak av solmoden fersken. Veldig god varm og passer ypperlig som forfriskende iste. 

Te fra Mormors Hage

Smaker fra den norske frukthagen. Eple, bjørnebær, solbær, bringebær, jordbær og rips. Også veldig god som forfriskende iste. 

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk