Markveien 60

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 08:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Markveien, Grünerløkka. Du finner oss på hjørnet mot Akerselva med naboer som Marita stiftelsen og Delikatessen. I Markveien finner du sjarmerende og unike butikker, samt den urbane stemningen som Grünerløkka er kjent for. Ta med deg en kopp kaffe på tur, eller nyt en pause fra hverdagen hos oss. Vi tilbyr også kaffe i løsvekt og ferske bakervarer fra vårt eget bakeri.

Historien om Kaffebrenneriet, Markveien 60:

Eventyrbrua og den igangsatte promenaden langs Akerselva har fått et nytt kaffestopp. Markveien 60, bygd i 1895, fikk i november 2012 nytt liv med nytt Kaffebrenneriet med fantastiske kaffe og herlig mat fra vårt eget bakeri.

Lokalet ble ryddet for nedfora himling og lettvegger – og tilbake sto det originale kasett-taket med store hulkil-stukkaturer, 1920 tallets sidedør, originale panelvegger og ny kopi av den gamle 350 cm høye inngangsdøren. Inventar og møbler er laget av en lokal smed og møbelsnekker, og en del tidstypiske farger er beholdt sammen med vår karakteristiske Kaffebrenneriet-gul.

Håper vi ser deg i Markveien 60!