Skovveien 8, Frogner

  • Åpningstider:
  • Hverdager: Midlertidig stengt for oppussing
  • Lørdag: Midlertidig stengt for oppussing
  • Søndag: Midlertidig stengt for oppussing

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Frogner! Nyt en av våre velsmakende kaffedrikker inne i varme omgivelser, eller ute i vår sjarmerende uteservering. Vi har også herlige fristelser fra vårt eget bakeri og utsøkte kaffepartier i våre kaffehyller.

Historien om Kaffebrenneriet Skovveien:

Det var god fysisk støtte i espressomaskinen for Thomas 17. mai 1996. Da hadde han og flere jobbet hele natten for å få på plass de siste hyllene, beiset de siste setene og plassert de siste varene, for å åpne vårt nummer to Kaffebrenneriet på selveste Nasjonaldagen. Skulle det bli fint vær eller dårlig vær på denne dagen? Ville det komme gjester?

Det ble d å r l i g vær og kaldt. Bitende kaldt. Alle ville innomhus, og det føltes som hele Oslo kom på åpningen vår. Med et fåtall stoler, så var det stort sett ståplasser for gjestene den dagen. Og espressomaskinen gikk hele dagen. Til god støtte for Thomas som også var godt hjulpet av hyggelige tilbakemeldinger og eget adrenalin.

I dag er Kaffebrenneriet i Skovveien et av bydelens faste treffsteder. Aksentene er norske, franske, tyske og engelske med flere. Seilere, finanskvinner, interiørdesignere, fedre, mødre og masse herlig ungdom som har smak for god kaffe.

Velkommen til en god kopp kaffe i hjertet av Frogner!