Cafec SFP (Support Forest Paper) filter 1 kopp

Miljøvennlig og FSC sertifisert filter til V60-01 og Cafec Håndbrygger

79,00 kr InStock
På lager

Som en pioner i utviklingen av papirfilter med høyt rykte i Japan og andre asiatiske land, har Cafec vært dedikert til å forske på og utvikle papirfilter av høyeste kvalitet. I tillegg har de de siste årene forpliktet seg til å fremme miljøvern, først med introduksjonen av Abaca filter, deretter med SFP papirfilter.

SFP papirfilter er et miljøvennlig og bærekraftig papirfilter med FSC (Forest Stewardship Council) internasjonal sertifisering, noe som betyr at bruk av råvarer og produksjonsprosessen må oppfylle sporbarhetsstandardene i FSC -sertifikatet. Cafec garanterer ikke bare kvaliteten på hvert papirfilter, men gjør også en innsats for bærekraftig utvikling og skogforvaltning.

SFP papirfilter har en mykere og tettere tekstur sammenlignet med Abaca filteret. Den har en grunnere dobbeltsidig crepe, som øker område hvor kaffepartiklene kan feste seg og dermed resultere i en ren og jevn ekstrahering.


Sertifisert av FSC (Forest Management Committee)
Miljøvennlig og bærekraftig
Grunne tosidige crepe
Jevn og glatt tekstur
Ikke tilsatt fluoriserende stoff
Opprinnelse: Japan
Passer til Cafec Håndbrygger og koniske dryppere, for eksempel Hario V60-01.

*Tips: dette filteret har en finere og tettere struktur så det kan hjelpe å male kaffen litt grovere.

Anbefales til

  • Drypp/V60
Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk