Grensen

Grensen

Akersgata 45 - Grensen

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 06:30-18:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Akersgata 45

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet i Akersgata 45

I 1997 da denne forretningen så dagens lys var kaffeboomen i Oslo fremdeles i krybbestadiet. Det var designerne Heiberg & Cummings som hadde fått oppdraget å re-designe Backe Glassmagasin og som ønsket Kaffebrenneriet inn i deler av lokalene. Gjennom prosessen endte plasseringen av kaffebaren i et område i forretningen som ligger litt høyere enn resten. Etter fjerning av verdens hardeste betong, og ødeleggelse av pigghammere og annet, så ble det dør mot Grensen og etterhvert stor åpningsfest med kaffe- og bransjefolk. Forretningen ble raskt en stor bønnebutikk ettersom dette området var kjent for kaffebutikker som Stockfleths, Black Cat og den gangen Grensen kaffe og te. Butikken er i dag ombygd etter den originale Heidi Pettersvold designen. Vi har designet butikken med rette linjer i tråd med 50-tallsstilen. Diskfronten i eik og valnøtt i egenkomponert design har hentet inspirasjon fra vintage lampene produsert av RTH Belysning på 50-tallet. Sjekk også ut de kule og brede eikebarplatene vi har designet for en god kaffeopplevelse.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk