Røa

Røa

Griniveien 1 - Røa

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-18:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 08:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Røa

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet på Røa

Vi åpnet dørene til vår kaffebar og kaffebutikk på Røa i juli 2015, og har tatt hus i en gammel kolonial- og kjøttforretning fra 1923 bygget av Røed Handelsforening. Vi ønsket å gjenskape det gamle forretningsuttrykket og har tilført en gammeldags handelsdisk og kopiert det gamle sjakkgulvet forretningen opprinnelig hadde. De gamle veggflisene er strippet for lag med maling og tapet og beholdt i orginalfargen. Det samme er flere av de små og orginale vinduene. Den bakre delen var opprinnelig en garasje, her har vi pusset de orginale murveggene og beholdt de gamle garasjedørene for et mer rustikk preg.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk