Karenslyst Allè

Karenslyst Allè

Karenslyst Allè 22 - Skøyen

  • Her finner du oss:
  • Karenslyst Allè 22, 0278 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 665
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 06:30-18:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Skøyen

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Sjølyst og Skøyen

Sjølyst – Industriområdet som ble bolig og handel. Sjølyst, Karenslyst og Henningslyst. Laaaaangt utenfor byen lå løkkene som feriesteder for byens øvre klasser. Den første på Bygdøy var Hesselbergløkken eller Henningslyst, oppkalt etter eieren Henning Hesselberg. Denne ble bygget rundt utparselleringen av Kongsgården på Bygdøy i 1780. Her var det herskapelige anlegg og store hager. Navnet Rohdeløkken kom senere. På Sjølyst/ Skøyen siden lå Karenslyst i Bestumkilen. Apoteker Maschmann kjøpte eiendommen i 1790 og kalte den opp etter sin kone Karen Maschmann. Kaffebrenneriet åpnet i 1998 i det som da var et relativt stille område. I dag fremstår Sjølyst og Skøyen-området som så absolutt bynært. Store matforretninger, nytt matsenter, Moteuka, klesforretninger, hotell, store kontoreiendommer og mindre spesialforretninger som oss. Vi ønsket å gi butikken en varm og romslig følelse med vegger i dyp grønn farge akkompagnert med egenmalt kunst. De nye frontene i eik med ask detaljer setter nå sitt fine særpreg på avdelingen. Lampene er gjenbruk fra Akershusserien til Høvik Glassverk designet av Jonas Hidle.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk