Arkaden

Arkaden

Karl Johans gate 7 - Arkaden

  • Her finner du oss:
  • Karl Johans gate 7, 0154 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 679
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-20:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Oslo sentrum

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Karl Johans gate 7

Anno november 2009: I 1994 åpnet Kaffebrenneriet avdelingen i Theresesesgate på Bislett. Det har vært en lang vei å gå, og utfordringene har selvsagt vært tilstede. Dette går ikke bra! sa den ene forbipasserende da vi akkurat hadde åpnet. Så fantastisk sa den andre, og reiv opp døra! Dette er bra, men dere burde ha vært på Karl Johan sa den tredje! Er det bare kaffe….. sa den fjerde! Etter mange år så har Kaffebrenneriet endelig forretning på Karl Johan! Og vi synes sjøl at vi har gjort det ganske bra og at vi er flinke på det vi driver med. Innredningen er ikke lengre hjemmesnekret, men i utgangspunktet lik i utforming. Baristaen er ikke lengre Thomas, men har bedre og kyndigere opplæring enn den gangen. Kundene er ikke de samme, de er en del år “yngre”, men det er fremdeles mange av de sammen kundene å se i Theresesgate nå som den gangen. Vi gleder oss over å være i Arkaden på Karl Johan. Og ser dere en kar som lunter rundt bygget og sjekker tidlig på morgenen, så vær trygg, det er vaktmesteren som går runden sin før han kommer inn for en kopp kaffe!

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk