Løvenskiolds gate

Løvenskiolds gate

Løvenskiolds gate 2 - Frogner

  • Her finner du oss:
  • Løvenskiolds gate 2, 0263 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 666
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-17:00
  • Lørdag: 08:00-17:00
  • Søndag: 08:00-17:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i hjertet av Frogner

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Løvenskioldsgate

1930-tallet var starten på en periode med moderne bakeriutsalg. Disse fikk ultramoderne funkisinteriør – det var tett mellom bordene – og damer med hatt og Charleston-kjoler røkte sigaretter av lange munnstykker. Pelskåpen vinterstid var også gjerne på. Ett av disse bakeriutsalgene var Møllhausen i Frognerveien. Hit kom Kaffebrenneriet i 1999. Selve bakerivirksomheten av Møllhausen ble fusjonert med andre på syttitallet, lokalet var fremleid til andre og interiøret hadde mistet sin gamle glans. Restene av pussen som holdt de 60x90 cm store marmorflisene på vegg kom til syne da vi startet å rive innvendig. Syttitallsinnredningen og nedsenket tak var godt utslitt og måtte vike, det samme måtte den uoriginale inngangsdøren. I nakent lokale kunne vi likevel ane linjene fra den store brytningstiden – da dette lokalet ble ombygd fra leilighet i historisk stil til vår nordiske tolkning av Art Deco. (Møllhausen hadde hatt flere lokaler rundt i byen, blant annet to i Bogstadveien, på Karl Johan, på Nasjonalmuseet og flere.)

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk