Markveien

Markveien

Markveien 60 - Grünerløkka

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 08:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Markveien, Grünerløkka

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet, Markveien 60

Eventyrbrua og den igangsatte promenaden langs Akerselva har fått et nytt kaffestopp. Markveien 60, bygd i 1895, fikk i november 2012 nytt liv med nytt Kaffebrenneriet med fantastiske kaffe og herlig mat fra vårt eget bakeri. Lokalet ble ryddet for nedfora himling og lettvegger – og tilbake sto det originale kasett-taket med store hulkil-stukkaturer, 1920 tallets sidedør, originale panelvegger og ny kopi av den gamle 350 cm høye inngangsdøren. Inventar og møbler er laget av en lokal smed og møbelsnekker, og en del tidstypiske farger er beholdt sammen med vår karakteristiske Kaffebrenneriet-gul. Håper vi ser deg i Markveien 60!

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk