Sæter

Sæter

Nordstrandveien 42 - Sæter

  • Her finner du oss:
  • Nordstrandveien 42, 1163 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 697
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Sæter torg

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Sæter

Snuplassen som har blitt endestasjon! Sæter var snuplass for trikken fra Oslo mellom 1917 til 1941, da banen ble forlenget til Ljabru. Området var preget av landlige omgivelser med epler, pærer og Sveitservillaer. Nå er Sæter ytterligere satt på kartet av Fagerstad utvikling med Arnstein Granli i spissen. Borte er snuplassen og mange av epletrærne, men til gjengjeld har Sæter nå fått rollen som Nordstrands endestasjon. Gratulere Nordstrand og gratulerer til nøye og flinke utbyggere. Kaffebrenneriet tegner ut hver butikk med unike løsninger for bygget og nabolaget. Hvordan KB Sæter skulle se ut var en lang prosess for både arkitekt og arkitektens leder. Vi endte opp med en stil av urbanitet ispedd litt norgeshistorie, samtidig som at inntrykket til gjesten helt klart skal være farget av vår hovedlidenskap, kaffe. Kaffebeisede veggpanel, takbord fra vakre Telemark som fronter på innredning og langbord fra Gudbrandsdalen. Lysekronene er sirkler i tre i to etasjer – utfrest på brors hjertebarn og nyanskaffede CNC-fres – og kan stå som symbol på Sæters forandring – til noe nytt – eller tilbake til det torget det alltid har vært.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk