Rådhusgata

Rådhusgata

Rådhusgata 5 - Kvadraturen

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-17:00
  • Lørdag: 10:00-17:00
  • Søndag: Stengt

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Rådhusgata

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Rådhusgata 5

Transperia, Rådhusgata 5, er en transformasjon av et eldre kontorbygg inn i vår tids åpne og funksjonelle stil. For hjørnet på gatenivå som vender mot Børsen og Operaen, har vi valgt en 60-70talls stil blant annet inspirert av Mad Men perioden i New York. Bakveggene er kledd i paneler av valnøtt, endeveggen har fått en stående topptung spilevegg. Ellers er innredningen preget av geometriske former både i hyller og vertikale skiller og møbler. Diskfront er i motsetning til den slette bakveggen dekket med irregulære tre-prismer. Alt av innredning er tegnet av Kaffebrenneriet og produsert i Norge, unntatt stolene som er den danske forsamlingsstolen ”Result Chair ”, designet av Friso Kramer and Wim Rietveld på 50´tallet og levert av Hay.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk