Solli

Solli

Skovveien 8 - Solli

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 06:30-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 08:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Frogner

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet Skovveien

Det var god fysisk støtte i espressomaskinen for Thomas 17. mai 1996. Da hadde han og flere jobbet hele natten for å få på plass de siste hyllene, beiset de siste setene og plassert de siste varene, for å åpne vårt nummer to Kaffebrenneriet på selveste Nasjonaldagen. Skulle det bli fint vær eller dårlig vær på denne dagen? Ville det komme gjester? Det ble d å r l i g vær og kaldt. Bitende kaldt. Alle ville innomhus, og det føltes som hele Oslo kom på åpningen vår. Med et fåtall stoler, så var det stort sett ståplasser for gjestene den dagen. Og espressomaskinen gikk hele dagen. Til god støtte for Thomas som også var godt hjulpet av hyggelige tilbakemeldinger og eget adrenalin. I dag er Kaffebrenneriet i Skovveien et av bydelens faste treffsteder. Aksentene er norske, franske, tyske og engelske med flere. Seilere, finanskvinner, interiørdesignere, fedre, mødre og masse herlig ungdom som har smak for god kaffe. I 2020 fikk også avdelingen en skikkelig oppussing. Nytt mønsterlagt flisgulv, industrilamper og Artimeta vegglamper fra ca 1950 med Bahaus industrilamper over disk. Lysekronene er gjenbruk fra vår tidligere avdeling på Vestbanen og en behagelig grønnfarge preger nå veggene våre. For de av dere som har fulgt oss siden 1996, fortvil ikke, djevelen henger nå på toalettet.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk