Strømmen Storsenter

Strømmen Storsenter

Stasjonsveien 17 - Strømmen Storsenter

  • Her finner du oss:
  • Stasjonsveien 17, 2010 Strømmen
  • Telefon: +47 952 62 689
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 08:00-19:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Strømmen Storsenter

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Strømmen

Ny dampsag på Lillestrøm i 1859 tok mye av grunnlaget fra Strømmens flere vanndrevne sagbruk. Men med økt behov for verksteder som produserte og reparerte maskiner for den gryende industrien i Norge, så ble dette begynnelsen på en ny epoke. Handel har etter hvert tatt over for både sagbruk og verksteder. Storsenteret som åpnet i 1985 har utvidet stort flere ganger. Strømmen er nå mildt sagt midt i "strømmen" og drar handlelystne fra det store omland. Kaffebrenneriet har vært på utkikk etter "KB"-type tilholdsted i Strømmen i lang tid - er veldig glade for å ha funnet dette lokalet som ligger ut mot Stasjonsveien. Terrazzo-gulvet i fra den gamle matbutikken som lå her er tatt tilbake og pusset opp - og rene gode overflater med mørk jernbanepanel, tekniske plansjer og rått stål kan hjelpe oss å få inn litt av historien til Strømmen - men samtidig peke framover - og unne oss en pause eller en start på kaffebar.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk