Jessheim

Jessheim

Storgata 6, Jessheim

  • Her finner du oss:
  • Storgata 6, 2050 Jessheim
  • Telefon: +47 952 62 686
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Julen 2023

Avvikende åpningstider i julen. God høytid til alle våre kunder! Vanlige åpningstider fra 2. januar.

Julegavetips

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Jessheim

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet Jessheim

Anno mai 2013: Fra 25 kvm på Bislett til storstue på Jessheim! Det er over atten år siden Thomas og Steinar spikret innredning selv, skrapte gulvsparkel, malte vegger - og åpnet det som har blitt institusjonen Kaffebrenneriet på Bislett. For fem år siden ringte Tore Kværner og sa, nå må dere komme dere til Jessheim, det er her det skjer! Etter det ringte han hvert år og var like påståelig. Endelig er Kaffebrenneriet kommet til Jessheim! Med innredning, farger og lamper tegnet ut og bygd av vår egen arkitekt Cecilie, så håper vi at med maten og drikke, så skal dette bli et godt nabosted for alle. Navnet «Jessheim» kommer av det norrøne ”Jaseimr” eller ”Jesseimr”, der det første leddet har uviss betydning, mens siste ledd betyr ”heim”. Det er også mulig at første del, ”jess” kan bety jarl eller jarls. Uttalen er egentlig jessomm og navnet ble skrevet Jessum. I 1900 ble skrivemåten endra til ”Jesseim”, senere til ”Jessheim”.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk