Fredrikstad

Fredrikstad

Stortorvet 9 - Fredrikstad

  • Her finner du oss:
  • Stortorvet 9, 1607 Fredrikstad
  • Telefon: +47 952 62 692
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-18:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: 10:00-17:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Fredrikstad

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet Fredrikstad

Anno juni 2015: Vi er veldig glade for å ha åpnet vår aller første kaffebar og kaffebutikk i Fredrikstad! Vi ønsket å gjenskape rammen i bygget fra tidlig 1900-tallet med å skape en følelse av fin bygårdsleilighet med røffere preg. Veggene ut mot gaten er strippet, slik at den gamle teglsteinen er kommet frem. Andre vegger har fått trepanel lagt på samme måte som den gamle panelen man fant under tapetene i lokalene. Trepanelet er forøvrig beiset med kaffe! Vi har selvfølgelig også tatt med oss gulfargen som har fulgt oss siden første kaffebutikk i Thereses gate i Oslo i 1994. Gamle trebenker hentet fra en gammel ferge og stålveggene har integrert omriss av vollgravene fra byen. Hjemmelagde lamper fra Fretex henger side om side med industrilamper og gamle planker preger disklinjen vår. Her får du selvfølgelig din favorittkaffe, både i kopp og i løsvekt med hjem. Hver dag kan du blant annet velge mellom to Svarte kaffe fra vårt utvalg på 20 typer løsvekt som varierer etter sesong. I tillegg har vi herlige fristelser fra eget bakeri på Bislett og vår helt egne iskrem, sorbé og shakes.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk