Asker

Asker

Strøket 8 - Asker

  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Asker

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Kaffebrenneriet i Asker

“Kom til Asker, det er her det skjer!” - sa Franz Tandberg til oss for en del år tilbake. Det hadde han rett i. Dersom du bor i San Francisco, så vet du om forstedene, der du drømmer om å kunne bo. Urbant, fine omgivelser, sykling, løping, shopping og kaféer. Slik er Asker for oss. . Da kommunen fikk drahjelp av lokale utviklere samt et kjøpesenter som har bidratt i stedet for å overta, så ble denne perlen kjent for flere. Flere ser til Asker for å finne ut hva de har gjort riktig med byen sin, der andre har trådt feil. Kaffebrenneriet åpnet i Asker i 2001. Da var det fremdeles få kaffebarer i Oslo, så Asker var tidlig ute. Vi ble godt mottatt, og har bygd opp butikken stein for stein. Etter over 14 år i samme lokale, med noen oppussinger underveis, åpnet vi i ny drakt i 2013. Lokalet ble helt strippet, vi har doblet det synlige arealet – og fått ”hele” hjørnet” i Strøket 8. Cecilie, vår egen arkitekt, har fått tatt frem igjen det gamle terrazzogulvet – som var skjult av åttitalls-fliser. Dette ble reparert, slipt og polert. Den originale inngangsdøren som ble funnet på loftet er sammen med den originale jernbanepanelen skrapt ned fra hvitmaling, og dette flotte treverket har fått runder med etterlengtet teakolje. Denne femtitallsstilen har fått støtte av ytterligere jernbanepanel innerst i lokalet, med lav retro skinnstoler og tilsvarende veggklokker. Lampene i taket er eget design, glasskuler lagd hos glassblåser og skroget hos smed. De tjukke ukanta furuplankene fra Gausdal har fått jernunderstell fra smeden på Vålerenga, og er blitt stødige bord i inngangsområdet. Her er alt i ”ståhøyde” for å unngå lavtsittende og høye personer om hverandre, i tillegg er det fine trestoler i den andre kroken.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk