Thereses gate

Thereses gate

Thereses gate 35B - Bislett

  • Her finner du oss:
  • Thereses gate 35B, 0168 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 661
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Velkommen til Thereses gate 35B

Kaffebrenneriet åpnet sin første forretning her i 1994. Dette var starten på kafferevolusjonen som fremdeles pågår i Oslo og Norge. Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Thereses gate 35B

(Historisk, anno 1994) "Kaffe" Dette går ikke bra! sa den ene forbipasserende. Så fantastisk, sa den andre og reiv opp døra! Dette er bra sa den tredje, men dere burde ha vært på Karl Johan! Er det bare kaffe?... sa den fjerde! Dersom du liker kaffen, så kom tilbake i morgen og så skal dette gå bra, sa Thomas. Meningene var mange. Fra 1994 til i dag så tok de fleste feil med hensyn til "bare kaffe", og de som sa Karl Johan fikk rett - etterhvert nå er vi der også. I dag er Oslo kjent i innland og utland for sitt kaffemiljø. En endring eller en trend skjer ikke i enerom. Kaffemiljøet ble ikke skapt av Kaffebrenneriet i Theresesgate. Men, dette var begynnelsen. Inne på Østbanen var det også en kar som tenkte kaffe. Fra Theresesgate ble det imidlertid vevd mange tråder. Mange hadde sett kaffestedenes fremtog i utlandet, og fikk nå et bevis på at dette også kunne skje i Norge. Etter Kaffebrenneriet Theresesgate kom vår egen avdeling i Skovveien, så Kaffe og Krem, Åpent Bakeri, Evita, Java og andre. Vår forretning i Theresesgate med fantastiske baristaer er et flott midtpunkt i et koslig nabolag. Vi har ombygd innvendig flere ganger og har nå også utvidet til nabolokalet og kan med glede tilby våre gjester flere sitteplasser over hele tre "etasjer". Ta en tur innom Kaffebrenneriets første kaffebar og se selv.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk