Universitetsgata

Universitetsgata

Universitetsgata 18 - Tullinløkka

  • Her finner du oss:
  • Universitetsgata 18, 0164 Oslo
  • Telefon: +47 952 62 677
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-18:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: 10:00-17:00

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Universitetsgata

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Universitetsgata

Anno desember 2007: Kaffe! Storstue! Rom og interiør med Skandinaviske farger og lyssetting. Det fine med Nasjonalmuseet i Universitetsgata er at du raskt kan gå innom. Besøket krever ingen planlegging, det er gratis og du kan selv bestemme hvor mye tid du ønsker å bruke! Opp trappa, si hei til hyggelige museumsvakter og rett inn i Munchs og Kroghs verden. Åndelig påfyll krever imidlertid selvfordypelse og videre konsentrasjon. Det kan du få på andre siden av gata fra museet. Litt om design og tegning av våre forretninger: Det ringte meg en dame fra Norsk Designråd som lurte på når vi skulle starte å bruke design i våre forretninger. Dette var rett etter at vi var ferdige med forretningen i Universitetsgata. Jeg lurte på hvilken del av forretningen, uten å si noe mer. Det jeg ikke sa, er at det er bare stolene og maskinene i den forretningen som ikke er tegnet og bygget for oss. Lysekronene er lagd av smed i Oslo og glassblåser på Bærums Verk. All innredning er lagd av snekkerverksted utenfor Oslo. Og den som tegnet var Kaffebrenneriets egen interiørarkitekt Kjersti Hoel. Fargen på veggene er en fantastisk enkeltskudd og krevde ikke så store hjernestormingen. Fargen var faktisk brukt på bakrommet. Så vi dro av et stykke og tok det med oss til Billakken på St.Hanshaugen som skannet fargen - og den er S3010-G80Y.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk