Valkyrien

Valkyrien

Valkyriegata 3 - Valkyrien

  • Her finner du oss:
  • Valkyriegata 3, 0366 Oslo
  • Telefon: +47 918 83 145
  • Åpningstider:
  • Hverdager: 07:00-19:00/20:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Velkommen til vår Kaffebar & Konseptbutikk

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og Konseptbutikk i Valkyrien! Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr også ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også varme sandwicher, quiche & salat i vår Konseptbutikk. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement.

Historien om Valkyriegate

Valkyriegata fikk sitt navn i 1896 etter valkyrjene i norrøn mytologi. Vi åpnet her for første gang høsten 1999 og er nå utrolig glade over å kunne re-åpne i nytt bygg! På gateplan er det kaffebar i kjent Kaffebrenneriet stil med alle fantastiske drikker, bakervarer og løsvekt du kjenner fra våre andre kaffebarer. I underetasjen vil finne vår nye Konseptbutikk. Her kan du blant annet nyte presisjonsbrygg på Poursteady (Norges første!) eller Chemex, velge mellom to ulike espresso på vår Modbar og nyte smakfulle bakervarer fra bakeriet vårt. Vi har bygd Valkyriegate i en skandinavisk moderne stil. Eik preger mange av elementene våre og den norske City stolen av Øyvind Iversen er på plass. Industripendlene og lampettene i kaffebaren er i 60-talls stil av Claus Bolby. I underetasjen finner du lampetter og lysekroner designet av Jonas Hidle fra Høvik Glassverk. Rauma Ryer designet av Jacob Weidemann dekorere veggene i Konseptbutikken.

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk