Cafec Håndbrygger Deep Dripper Pro

Håndlaget i Japan

494,00 kr InStock
På lager

Unik dyp ekstraksjon

I motsetning til den tradisjonelle 60-graders (V60) koniske håndbryggeren, har Cafec eksklusivt utviklet denne Deep Dripper Pro med en 45-graders vinkel, som oppnår den mest ideelle "dype filterekstraksjonen" gjennom sitt høye og dype design.

Den indre veggen til bryggeren er sammensatt av en rad med utstikkende prikker, med en sekskantet åpning for å øke luftlaget mellom papirfilteret og bryggeren, mens bunnen bare bruker lineære ribber for å øke hastigheten på bunnstrømmen og unngå overekstraksjon.

45-graders vinkel skaper en raskere strømningshastighet og unngår den bitre smaken forårsaket av treg gjennomstrømming av vann.

CAFEC har sammenlignet de kjegleformede og trapesformede bryggerne på markedet, og gjennomført en smakstest ved Nipponham Research & Development Centre. Resultatet gjenspeiler at kaffen brygget av Deep Dripper Pro er mer fremtredende i aroma, smak, mykhet, sødme og syre enn tradisjonell V60 og trapes.

- Japansk tradisjonell Arita-keramikk

- 45-graders vinkel på kjeglen kan oppnå dyp filtrering og ekstraksjon

- Innerveggen til filterskålen er dekket med hevede prikker

- Unike sekskanter som skaper et komplett smaksspekter


- Passer til Cafec Deep 45 papirfilter

Anbefales til

  • Drypp/V60
Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk