
Vaniljeis
Med ekte Bourbonvanilje fra Tahiti, karamellsaus & Cookie Dough topping.
Med ekte Bourbonvanilje fra Tahiti, karamellsaus & Cookie Dough topping.
Vår klassiker er tilbake med deilig egg, tomat, majones & bladpersille. Servert på vårt nye, ekstra grove brød bakt med spelt og rug.
Fantastisk iskrem med vår egen Husets Espresso og kremet Mascarpone.
70 % Single Origien Sjokolade fra Haiti, med sjokoladesaus & Brownie topping.
Mynteis med fersk mynte og sjokoladebiter.
Sandwich med Porchetta, en mild Provolone Dolce ost, vår egen hjemmelagde røde pesto, frisk ruccola og syltet rødløk. Servert på et mykt surdeigsbrød toppet med solsikkefrø.
Ikke tilgjengelig i Jessheim, Fredrikstad eller Trondheim.
Vaniljeis med vår egen Chocolate Chip Cookie dough, må prøves!
Med pistasjkrem & hakkede pistasjnøtter.
Med 70 % Single Origien Sjokolade fra Haiti! Vår sjokoladeiskrem har en deilig velbalansert smak og en kremete ”fudgelignende” konsistens.
En saftig kake laget med mandelmel, mandler, blomsterhonning & sjokoladebiter. Mandelkaken er glutenfri & helt nydelig sammen med Svart kaffe eller Cappuccino.
Med sjokoladesaus & bananchips.
Med ekte Bourbonvanilje fra Tahiti er dette en iskrem av verdensklasse.
Våre croissanter er basert på tradisjonell fransk baketeknikk og er en av våre stoltheter. Må prøves!
Med saus & mangokrisp.
Med bringebærsaus & bringebærkrisp.
En frisk sorbé med nydelig bringebærsmak.
Hjemmelaget blåbærmuffins fra vårt eget bakeri - en klassiker!
En frisk og kompleks sorbé med tropiske toner av mango og pasjonsfrukt.
Bakeriet vårt har tatt vår nydelige Croissant, fylt denne med mandelkrem og toppet med melis & mandelflak. Resultatet er en herlig sprø og smakfull croissant.
Våre små og saftige utgaver av den franske “gateau de voyage” som betyr “reisekake”. Denne varianten er med sitron.
Pletter til Varm Sjokolade av Melkesjokolade. Ta med kaffebaren hjem og lag Varm Sjokolade på ditt eget kjøkken.
En syrlig sorbé med nydelig sitronsmak og hint av yuzu.
En hvetebolle basert på den samme grunnoppskriften som vår kanelbolle, fylt med deilig mørk sjokolade som passer perfekt til kaffen!
Pletter til Varm Sjokolade av 70% mørksjokolade. Lag denne med alternativ melk for en laktosefri drikke!
Ekstra grovt Knekkebrød med blant annet glutenfri havregryn, linfrø, chiafrø, sesamfrø og gresskarkjerner servert med Tine Østavind og salat fra Onna.
Våre små og saftige utgaver av den franske “gateau de voyage” som betyr “reisekake”. Denne varianten er med vanilje og sjokolade.
Sunt og godt müslibrød av aprikos, rosiner, hasselnøtter, mandler, honning og rug. Serveres med brunost.
Vårt eget signatursyltetøy med hele 60 % frukt. Kraftig god smak av frisk pasjonsfrukt og søt mango. Passer like godt på brødskiva som til franske bakverk. Nå i ny og større utgave!
Vaniljeis med ekte Bourbonvanilje fra Tahiti toppet med en Espressoshot!
Stenovnbakt brød med hjemmelaget pesto, kylling, gulost, tomat og fersk timian. En populær favoritt!